Home / Over ons

Over ons

Al generaties lang heeft de familie Kloeg begrafenissen en crematies in de regio Rotterdam verzorgd. Kloeg Uitvaart zet deze traditie als familiebedrijf voort en staat dag en nacht voor u klaar om directe hulp te bieden.

Wij verzorgen traditionele uitvaarten met respect voor ieders geloof, met óf zonder kerkdiensten of juist met moderne rituelen. Of het nu om een uitgebreide of bescheiden uitvaart gaat, in grote of in kleine kring, wij helpen u waar mogelijk bij het vorm geven van het afscheid zodat u tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. Samen met u werken wij gedurende de dagen tot de uitvaart aan het afscheid van uw dierbare, zodat het een mooi en waardig afscheid wordt, passend bij de wensen van uw dierbare en bij die van u als nabestaande.

Ons werkgebied beslaat onder meer; Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Brielle, Rozenburg, Hellevoetsluis, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en bij uitzonderingen ook elders in het land.

U kunt ons altijd bellen voor een informatief gesprek, voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak voor een voorbespreking. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zijn houder van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Wat dit keurmerk precies inhoudt, leest u hier.

Wie zijn wij?

Frans Kloeg

Ik ben Frans Kloeg en een telg van de Familie Kloeg uit het oude noorden. Sinds 1989 werk ik met zeer veel plezier als zelfstandig uitvaartondernermer. Eerst een tiental jaren opererend onder de naam Riethoff Uitvaartverzorging in Rhoon en Poortugaal (later Monuta Memoriam) en nu sinds een aantal jaren weer onder de vertrouwde naam Kloeg Uitvaart. Als een kleine en onafhankelijke organisatie zijn wij flexibel in het invullen van persoonlijke wensen bij iedere uitvaart en stellen wij het belang van u en uw familie voorop.

Mandy Kloeg

Mijn naam is Mandy Kloeg en ik heb sinds april 2015 de bewuste overstap gemaakt van het werken in een marketing functie bij een grote handelsonderneming naar het werken bij mijn vader in het bedrijf; de uitvaartzorg. Dit, omdat ik mijn grootste motivatie juist haal uit het zoveel mogelijk kunnen helpen van anderen, óók wanneer een lastige en verdrietige tijd aanbreekt. Ik neem rustig de tijd voor u om alle facetten rondom het afscheid te bespreken en ook in de dagen naar de uitvaart toe sta ik u bij om de uitvaart naar wens van de overledene en naar die van u te organiseren. Naast het begeleiden van de uitvaarten draag ik ook zorg voor allerhande administratie en de marketing.

Henk van der Gaarden

Mijn naam is Henk van der Gaarden, in mijn werkzame leven is het werken met en voor mensen  altijd het centrale thema geweest. Gestart in het jeugd- en jongerenwerk, daarna jaren werkzaam geweest in de ouderenzorg. Inmiddels sinds 2014 in de uitvaartzorg als uitvaartleider. Zelf vind ik dit het mooiste beroep om te mogen doen. Het is voor mij telkens een nieuwe uitdaging om samen met de nabestaanden de uitvaart vorm te geven zoals de persoon zelf dan wel de familie dit graag zou zien. De uitvaart is vaak een afsluiting van een zware periode maar een uitvaart kenmerkt zich ook door een start van een leven zonder de dierbare waarin het leven van de nabestaande een andere vorm gaat aannemen. Hierbij is een goede afsluiting  essentieel om aan deze  nieuwe vorm te kunnen beginnen.

Top